Vokali na studijskom nivou u stompboksu koji se lako koristi

Kombinujući sofisticirani zvuk sa jednostavnim rukovanjem, VE-2 Vocal Harmonist isporučuje kompletno rešenje efekata za sve pevače, posebno one koji nastupaju sa gitarom. Ovaj prenosivi stompbok na baterije ima sve što vam je potrebno za stvaranje uglađenih zvukova studijskog kvaliteta gde god da pevate, od koncertnih bina i uličnih nastupa do vežbanja i zabave kod kuće. VE-2 magično stvara prelepe harmonizovane vokale koji prate vaše pevanje, sa tonom koji automatski prati akorde koji se sviraju na povezanoj gitari, unapred podešenim tasterom ili kombinacijom ova dva. Koristeći jedan od ova tri režima rada, lako je stvoriti savršene harmonije u realnom vremenu u bilo kom tonu, čak i ako nemate iskustva sa teorijom opreme ili muzike. Pored harmonije, VE-2 pruža osnovne efekte za poboljšanje vašeg glasa, kao što su visokokvalitetni reverb/delai i pojačivač sa korekcijom visine tona u realnom vremenu. Takođe je uključena i USB audio funkcija koja vam omogućava da se povežete sa računarom i lako snimite impresivne VE-2 vokalne zvuke za muzičke snimke, video snimke na društvenim mrežama i još mnogo toga.


- Vokalne harmonije u realnom vremenu i visokokvalitetni efekti u pristupačnoj pedali koja je jednostavna za rukovanje

- Funkcija Auto Harmoni automatski detektuje akorde koji se sviraju na povezanoj gitari i generiše savršeno usklađene harmonije, čak i tokom promene tastera usred pesme

- Solo pevači mogu da stvaraju harmonije ručnim podešavanjem tastera pesme pomoću namenskog dugmeta na panelu

- Hibridni režim stvara harmonije zasnovane i na unosu akorda za gitaru i na ručnom podešavanju tastera, savršeno za pesme u kojima se gitarski deo prelazi između ritma i sviranja olovke

- 24 tipa harmonije koje možete izabrati (12 jednoglasnih i dvoglasnih harmonija plus varijacije koje pružaju još punije zvukove)

- Prijateljski korisnički interfejs koji je jednostavan za korišćenje, čak i za vokale koji nisu upoznati sa korišćenjem efekata

- Lako pozovite reverb i efekte odlaganja pomoću jednog dugmeta

- Funkcija Enhance kontroliše dinamiku i primenjuje suptilnu korekciju visine tona dok pevate

- Tri memorije za čuvanje omiljenih podešavanja

- Radi na četiri baterije veličine AA ili opcionog AC adaptera PSA serije

- KSLR mikrofonski ulaz sa fantomskim napajanjem (fantomsko napajanje je dostupno čak i kada radi na baterije)

- USB audio funkcija za snimanje obrađenih vokalnih zvukova u vaš računar

Obogatite svoj vokal prelepim harmonijama – samo uključite gitaru i pevajte!

Kada povežete svoju gitaru sa VE-2, funkcija Auto Harmoni detektuje akorde i tonalitet koji svirate i automatski generiše tačnu harmoniju dok pevate - to je tako lako! Ako ne svirate gitaru, umesto toga možete uključiti gitaristu u vašoj grupi ili ručno podesiti taster pesme pomoću dugmeta na panelu. Hibridni režim pruža najbolje od oba sveta, prateći i progresiju akorda gitare i trenutnu ručnu postavku. Ovo je idealno za vreme kada rifurate na sekiri i pevate u isto vreme - kada ispadnu akordi gitare, ručna postavka VE-2 odmah preuzima. Sa ove tri intuitivne metode, u mogućnosti ste da postignete prirodne, stabilne harmonije bez ikakvog znanja o elektronskoj opremi ili teoriji muzike.


Raznovrsni tipovi harmonije koji se uklapaju u bilo koji stil

Sa 12 različitih tipova harmonije koje možete izabrati u VE-2, sigurno ćete pronaći zvuk koji odgovara svakom stilu muzike. Lako se bira pomoću namenskog dugmeta na panelu, tipovi uključuju jedan ili dva dodana glasa u različitim intervalima skale iznad i/ili ispod vašeg glasa. Pored toga, svaki tip ima postavku varijacije koja uključuje više glasova za još punije harmonije. Od malo dodatne boje do bogatog zvuka ansambla, lako je stvoriti impresivne vokale sa VE-2.


Prijateljski korisnički interfejs za jednostavno rukovanje

VE-2 je neverovatno intuitivan za svakoga, čak i za vokale koji nemaju prethodnog iskustva sa zvučnom opremom. Dugmad i kontrole zasnovane na dugmadima olakšavaju trenutno dobijanje odličnih zvukova, dok zgodni LED indikatori na prvi pogled pokazuju trenutnu postavku harmonije glasa. Integrisani višenamenski nožni prekidač vam omogućava da uključite/isključite harmoniju ili potpuno zaobiđete zvuk VE-2 dok izvodite, a možete čak i da povežete do dva opciona nožna prekidača za veću kontrolu ako želite. Pored toga, možete da sačuvate tri omiljena zvuka u memoriji na brodu i da ih pozovete pritiskom na dugme.


Osnove za uglađeni vokalni zvuk u jednoj kompaktnoj pedali

Više ne morate da se oslanjate na tonskog inženjera da bi vaš vokal zvučao sjajno – sve što vam je potrebno je uključeno u VE-2. Eho odeljak pruža visokokvalitetni reverb, kašnjenje ili mešavinu oba, sve intuitivno podesivo pomoću namenskog dugmeta. Jednom pritiskom na dugme Enhance ujednačavate vaš vokal za prefinjeniji zvuk studijskog tipa, dok drugi pritisak dodaje suptilnu korekciju visine tona za stabilnu harmoniju. KSLR ulaz prihvata različite tipove profesionalnih mikrofona, uključujući kondenzatorske mikrofone na studijskom nivou koji zahtevaju fantomsko napajanje za rad.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Boss VE-2 Vocal Harmonist

  • Prodavac: Boss
  • Tip: VE-2
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 30.000,00Din